the employer branding agency

The Employer Branding Agency bila je ponosni sponzor 4. HR Kongresa

The Employer Branding Agency je ponosni sponzor 4. HR Kongresa koji je održan 27.02. u Crown Plazi i uspeo da okupi 500 HR direktora iz celog regiona sa sloganom ,,Transformiši HR da bi stvorio odgovorno radno okruženje”.

Prisutni su imali prilike da čuju 15 različitih panela sa 72 sjajna panelista, na kojima su govorili HR direktori iz najboljih kompanija koje posluju u Srbiji i regionu. Događaj je otvorio panel CEO o tome kako kreirati kompaniju, kulturu i zaposlene koji su rezilijentni. A teme ostalih panela obuhvatale su aktuelne trendove u HR, regrutaciji, razvoju zaposlenih, tržištu rada, budućim veštinama, employer branding-u…

Drago nam je da smo imali priliku da sa velikim brojem učesnika razmenimo mišljenja o značaju Employer Branding-a i da smo došli do zaključka da će to biti jedna od glavnih tema u budućem periodu za sve poslodavce.

Pripremili: The Employer Branding Agency

Izvor: Menadžment centar Beograd

Prijavite se da besplatno dobijate na mejl jednom mesečno najbolje primere iz svetske prakse i najnovije inovacije i vesti iz Employer Branding sveta!

Tags: No tags

Comments are closed.