O NAMA

Uvodimo inovacije u vaš Employer Branding

Naš tim stručnjaka ima preko 7 godina iskustva rada u Employer Branding -u, što nas čini EB pionirima u regionu. Iza nas su brojni uspešni pojedinačni projekti realizovani u celom regionu, stoga smo odlučili da zajedno svoju ekspertizu ponudimo kroz jedinstvenu prvu u regionu Full Service konsalting agenciju za Employer Branding.

Mi ne stvaramo samo istinski brend poslodavca koji privlači, razvija i inspiriše vašu ciljnu grupu, već onaj koji stvara pravu vrednost koja leži u strateškom razmišljanju i kontinuelnom stvaranju novih ideja za neprestani pejzaž regrutovanja novih i retenzije postojećih zaposlenih.

Inovativnost

Koristimo uvek najnovije tehnologije i metode za razvoj autentičnog Employer Branding-a.

Kreativnost

Naš kreativni tim je uvek u toku sa najnovijim trendovima brendiranja poslodavaca.

Iskustvo

Naš tim ima preko 7 godina iskustva na raznim Employer Branding projektima, što nas čini jedinstvenim u regionu.

Take a look at this document. Working together in friendly atmosphere using laptop on the table.

Pomoći ćemo vam da ostvarite svoje ciljeve i razvijete vaš Employer Branding

Informativni sastanak možete zakazati putem sledećeg linka:

Transformišemo način na koji organizacije privlače, zapošljavaju i zadržavaju zaposlene koristeći tehnologiju, kreativnost i iskustvo.

Glavna karakteristika brendiranja poslodavaca jeste razlikovanje kompanije od njihovih konkurenata tj. postizanje jedinstvene pozicije na tržištu talenata.

Poboljšavajući poslovnu kulturu vaše kompanije putem intenzivnih eksternih i internih EB istraživanja, merenja zodovljstva zaposlenih, mišljenja javnosti o vašem brendu, detektovanje postojećih problema i osmišljavanje detaljnih strategija za njihovo otklanjanje i unapređenje svih performansi. Otvaranjem ovih vrata, privući ćete kvalifikovane i prave kandidate za vas ali i povećati retenziju i zadovoljstvo postojećih zaposlenih.

Snažan brend poslodavaca pomoći će vašoj organizaciji da poveća broj kvalitetnih kandidata, smanji troškove zapošljavanja i ostvari jedinstvenu poziciju na tržištu.

Brend poslodavaca je dugogodišnji koncept koji kompanije koriste kako bi diferencirali i promovisali svoju kulturu i ono šta ih čini idealnim poslodavcem svojim ciljnim grupama. Predstavlja jedan od  najvažnijih alata za kompanije koje pokušavaju da se istaknu u masi i privuku i zaposle vrhunske talente.

Pravo vreme za početak za razvoj kvalitetnog EB je sada. Definitivno želite da se najbolji kandidati zaposle u vašoj organizaciji. Ali da biste zaposlili najbolje, morate ih privući tako što ćete na najbolji način pokazati svoju poslovnu kulturu. Brendiranje poslodavaca je stalna aktivnost koja mora ići paralelno sa procesom zapošljavanja.

Mi nudimo najbolja rešenja za brendiranje poslodavaca u okviru bilo kog budžeta. Prilagođavamo naše usluge na način koji ispunjava vaša očekivanja i uklapa se u vaše finansijske planove.

TU ZA VAS

Jedinstveno iskustvo
prilagođeno
vama

TU ZA VAS

Jedinstveno iskustvo prilagođeno vama

employer branding
1-01
employer branding
employer branding
employer branding
Unicredit_Bank