FULL SERVICE

Sve Employer Branding usluge na jednom mestu.

EBA je prva specijalizovana agencija za employer branding konsalting usluge u regionu koja gradi i sprovodi celokupne planove i strategije za izgradnju dobrog brenda poslodavca koji zadovoljavaju vaše potrebe, budžetske mogućnosti i većinu vaših vremenskih rokova.

Od analize postojećeg stanja EB i izrade metrike za kontinuirano praćenje do sprovođenja celokupnog plana za razvoj brenda poslodavca.

Naša kombinacija strategija, kreativnost i potpuno razumevanje procesa zapošljavanja, zadovoljstva zaposlenih i očuvanja postojećih zaposlenih – poboljšaće vaše poslovne rezultate.

FULL SERVICE

SVE EMPLOYER BRANDING USLUGE NA JEDNOM MESTU

EBA je prva specijalizovana agencija za employer branding konsalting usluge u regionu koja gradi i sprovodi celokupne planove i strategije za izgradnju dobrog brenda poslodavca koji zadovoljavaju vaše potrebe, budžetske mogućnosti i većinu vaših vremenskih rokova.

Od analize postojećeg stanja EB i izrade metrike za kontinuirano praćenje do sprovođenja celokupnog plana za razvoj brenda poslodavca.

Naša kombinacija strategija, kreativnost i potpuno razumevanje procesa zapošljavanja, zadovoljstva zaposlenih i očuvanja postojećih zaposlenih - poboljšaće vaše poslovne rezultate.

Creative people sitting at table in boardroom with man explaining business strategy

NA JEDNOM MESTU

NA JEDNOM MESTU

FULL SERVICE Employer Branding

FULL SERVICE Employer Branding

Kreiranje detaljnog plana i strategije vašeg brenda poslodavca

Polazeći od vizije vaših zaposlenih - zajedničkog razloga zbog kojeg svi zajedno radite, kroz stubove diferencijacije i konačno EVP, imaćete autentičnu arhitekturu brenda poslodavaca koja će privući, edukovati i nadahnuti ljude koji su vam potrebni da ostvarite svoje poslovne ciljeve.

Organizacija internih edukacija

Predavanja, radionice, konferencije, prezentacije, case study takmičenja, seminari… Sa našim iskustvom u organizovanju događaja od preko 7 godina, zagarantovani su vam moderni, dinamični i zanimljivi događaji koji ispunjavaju svako vaše očekivanje.

Istraživanja i analize

Kada pravite pravi brend poslodavaca, istraživanje je prvi i neizostavni deo procesa. Prikupljanje pravih informacija o jačini vašeg postojećeg employer branding -a, mišljenja vaše ciljane grupe o vama i vašoj konkurenciji pruža dragocene uvide koji vam pomažu da razvijete i pokrenete efikasne stretegije koje povećavaju performanse i rezultate. Mi vam pružamo detaljna istraživanja vašeg Externog i Internog EB, istraživanje tržišta rada, uključujući trendove i uvide glavnih lidera na tržištu u okviru naših employer branding usluga.

Strategija social media kanala

Znamo koga želite da obuhvatite, koji sadržaj da objavite, gde i kada da ga objavite i kako da ga pratite. EBA  može angažovati vašu publiku i poboljšati iskustvo sa vašim brendom.  Naše strategije prilagođavaju se svakom klijentu pojedinačno kako bi maksimirali efekte brenda.

Koncept vizualnog identiteta

Razvijanje prepoznatljivog vizuelnog identiteta vašeg brenda poslodavca je veoma važna komponenta uspeha kompanije. Na osnovu vašeg korporativnog identiteta poboljšanog našim istraživanjem, vaš brend će reflektovati jedinstveni glas vas kao poslodavca, a kroz stalnu upotrebu ovo će vam pomoći da izgradite prepoznatljiv komunikacioni okvir.

Zastupanje u Univerzitetskim centrima

Mi smo jedinstveno spremni da pomognemo kompanijama u njihovom zapošljavanju direktno sa fakulteta, budući da smo stručnjaci za brendiranje poslodavaca i da smo povezani sa svim Univerzitetskim centrima u Srbiji kroz sve naše aktivnosti prethodnih 7 godina.

Karijerna stranica

Da li je osveženje karijerne web stranice ili web sajta vašeg projekta na vašoj listi planova? Da li je isti i nepromenjen duže od 6 meseci jer je praćenje najnovijih trendova i tehnologija previše komplikovano? Mi vam tu možemo pomoći.

U okviru naših employer branding usluge razvijamo i dizajn okvira do cele web stranice, čime stvorimo nezaboravno digitalno iskustvo za vaše kandidate.

Organizacija tim bildinga

Prečesto osobe zadužene za planiranje u okviru kompanije na kraju sami njih propuštaju. Trče okolo i brinu se da sve prođe u najboljem redu, prisustvuju i objašnjavaju pravila ili mirno sede u ćošku, iscrpljeni nedeljama planiranja. Mi omogućavamo kompanijama da angažuju naš tim za organizaciju najboljih team buildinga. Na taj način se svi, a mislimo baš svi, mogu fokusirati na zabavu.

Public Relations

Mi možemo pomoći vašoj organizaciji da ispriča svoju priču u svakom mediju. Analiziramo vaše potrebe, vašu poruku, pa čak i vaše konkurente, kako bismo postigli PR kampanju koja generiše i pokrivenost i poslovne rezultate.

Bez obzira da li tražite prepoznatljivost, nove zaposlene ili komunikaciju ka talentima, dozvolite da vam dodamo komponentu odnosa sa javnošću u vašu strategiju kako biste ostvarili maksimalne rezultate.

Organizacija internih događaja

Organizacija internih događaja - tim bildinzi, igre, proslave, takmičenja, dodele nagrada… Sa našim iskustvom u organizovanju događaja od preko 7 godina, zagarantovani su vam moderni, dinamični i zanimljivi događaji koji ispunjavaju svako vaše očekivanje.

Osmišljavanje i organizacija nastupa kompanije

Osmišljavanje i organizacija nastupa na sajmovima, konferencijama i drugim poslovnim događajima. EBA nudi paket rešenja za vaše potrebe direktnog predstavljanja. Bavimo se vašom direktnom kampanjom od početka do kraja, uključujući dizajn, montažu, izvođenje i praćenje. 

Aktivacija internih EB ambasadora kompanije

Mi vam možemo pomoći da lansirate vaš brend poslodavca iznutra tako što ćemo zajedno podstaći aktivaciju zaposlenih koja pojačava angažman i jača vaš brend poslodavca.

Video produkcija

Prenošenje relevantnog video sadržaja na vaše kanale mogu pomoći u podizanju svesti brenda poslodavca i privlačenju pažnje od obećavajućih kandidata.

Možemo da osmislimo za vas snimke za različite svrhe (i budžete), iskustva zaposlenih, profile „dan u životu“, retrospektive kompanije i najave.

Osmišljavanje i izrada internih zabavnih aktivnost

Posebne pogodnosti za vaše zaposlene - chill zona, igrice, teretane, masaže… Posebno prethodno istraživanje šta oni žele.

Kreiranje efikasnog Onbording procesa

Studije pokazuju da je polovina svih zaposlenih koji su napustili posao tokom prvih 90 dana zaposlenja donela odluku već prvog dana. Zbog toga EBA ne prestaje sa stvaranjem brenda poslodavaca i njegovim promovisanjem kandidatima. Stvaramo i privlačne programe koji vašeg novog zaposlenog povezuju sa alatima i resursima koji su im potrebni kako bi se brzo osetili vrednim, informisanim, povezanim i posvećenim.

Influencer saradnje

Saradnje sa brojnim Instagram, LinkedIn i YouTube influenserima, onim mikro i makro. Za svaku potrebu komunikaciju do vaše ciljne grupe kandidata.